Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Kundesenter

Vi ønsker å gi våre kunder en positiv kjøpsopplevelse og derfor er det viktig for oss at din bestilling kommer raskt, trygt og enkelt frem til deg!

Alle bestillinger som mottas innen kl.12.00 på hverdager vil bli pakket og sendt ut samme dag og kan forventes levert innen 2-4 virkedager etter at ordren er betalt. I høysesong og under salg kan leveringstiden bli noe lengre.

Hvilke leveringsmetoder kan jeg velge mellom?

WoolLand samarbeider med et stort antall leverandører. Du kan velge mellom disse fraktmetodene:

Helthjem (kr 49)

Få pakken levert hjem på døren eller i postkassen hver dag - i hele Norge. Pakken leveres til postkassen/døren før kl. 07:00, eller til din nærmeste Post Nord utleveringssted dersom levering hjem ikke er mulig (gjelder hvis pakken er for stor for postkassen, veier over 5 kg eller Helthjem ikke leverer til din adresse). Leveringstiden er beregnet til 2-5 dager avhengig av område. Full sporing og SMS-bekreftelse på levering. Les mer her.

NB! Du har selv ansvar for å motta pakken ved utlevering. Det vil si at du har ansvar for å hente pakken i din postkasse eller dørmatte når den er levert, eller hente den fra utleveringssted dersom den ikke kan leveres helt hjem, innen den blir sendt i retur til oss fra utleveringsstedet. Husk at dersom du ikke er hjemme når pakken leveres på døren, vil den bli liggende der til du kommer hjem. Pakken blir altså levert på døren/postkassen uansett om du er hjemme eller ikke. Påse at du selv kan hente inn pakken når den er avlevert av budet, eller om noen andre kan oppbevare den til du er hjemme igjen, dersom du ikke er hjemme ved avleveringstidspunktet.

Hent i butikk (Gratis)

I en hektisk hverdag må man unngå bomturer og spare tid. Benytt deg derfor av hent i butikk i en av våre to butikker om du bor i nærheten. Ordre pakkes på vårt hovedlager og sendes til den butikken du har valgt. Du får SMS når din ordre er pakket og på vei til butikk. Ordre kan da hentes førstkommende fredag. Hent i en av våre butikker GRATIS. Du får SMS på onsdag når din ordre er klar for henting samme uke!

  1. Levering til butikk Sandvika kr 0,00
    – Bestilling må være inne før kl. 12 onsdag for levering fredag samme uke. 
  2. Levering til butikk Lilleaker kr 0,00
    – Bestilling må være inne før kl. 12 tirsdag for levering torsdag samme uke.

Dersom ordre ikke blir hentet

Hvis du velger Servicepakke som fraktmetode vil din ordre ligge på ditt lokale postkontor i opptil 2 uker. Ordre som ikke hentes innen fristen vil bli returnert til oss. For alle ordre som ikke hentes, forbeholder vi oss retten til å fakturere kostnader for returfrakt, ekspedisjonsavgift og håndteringsavgift, per i dag satt til kr.150.

Dersom du har gjennomført ditt kjøp med KLARNA Faktura vil din nye faktura fortsatt inneholde frakt og fakturagebyr som tilkommer ved en ordre og da kostnaden for uavhentet pakke.